FRI FRAGT PÅ KØB OVER 450,- (GÆLDER IKKE MØBLER)
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
PERSONLIG BETJENING
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Social ansvarlighed

Hos caqo tager vi ansvar for mennesker og samfundet omkring os. 

 

Når det handler om vores kunder tager vi ansvar. Vi lægger stor vægt på sikkerhed og produktkvalitet - både for vores, men også for vores kunders skyld. Vi tester selv løbende vores produkter, men stiller også store krav til vores leverandører når det drejer sig om dokumentation, tests og certifikater. Alle vores varer overholder til enhver tid den gældende lovgivning. Vi har blandt andet fokus på at nedbringe anvendelse af farlige ftalater og kemikalier i henhold til ftalat- og fødevarelovgivningen, men også at sikre bæredygtigheden. 

Vi er forpligtet til at sikre social ansvarlighed både hos os selv og i vores leverandørkæde. Vi lægger som sagt stor vægt på sikkerhed - det er i sidste ende selvfølgelig til gavn for vores kunder. Lovgivning, der har en direkte betydning for vores kunder, har en ekstra høj prioritet. Blandt andet har vi fokus på at nedbringe anvendelsen af farlige ftalater og kemikalier. 

Det skal være trygt at købe og bruge vores varer. Selvom lovgivningen ikke kræver det, har vi fra start af haft nultolerance overfor problematiske kemiske stoffer. Heller ikke selvom de er lovlige at anvende.

Vi accepterer ikke dyremishandling og forsøg på dyr. Vores leverandører er nøje udvalgt med dette for øje.

 

 

 

#caqo på Instagram