FRI FRAGT PÅ KØB OVER 450,- (GÆLDER IKKE MØBLER)
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
PERSONLIG BETJENING
14 DAGES FORTRYDELSESRET

caqo tilbyder

 

Hos caqo handler det om dig. Om at du får en unik og personlig oplevelse. At du får mere tid.
Tid er for mange en mangelvare, og hos caqo vil vi gerne give dig mere af den, så du får mere tid til fordybelse, til at blive inspireret, og tid til forkælelse. Derfor tilbyder vi en personlig service, der kan gøres via telefon, sms, mail og i nogle tilfælde ved et besøg, der ud over at forkæle dig, giver dig mere tid til dem du holder af. Ikke mindst får du også en fyldestgørende oplysning vedr. varerne, så du sjældent kommer ud i situationer, hvor du fortryder dit køb, da det måske var svært at se og forestille sig, når det blev købt på en webshop. Her er du også altid velkommen til at kontakte os for blot at få gode råd, inspiration og vejledning.

caqo er en lille familiedrevet virksomhed, så vi er de samme få mennesker der deltager i hele processen, lige fra at udvælge produkterne til at pakke dem og sende besked til dig som kunde. Det vil sige at vi hele tiden har overblikket omkring hvert eneste produkt med alt hvad der følger fra start til slut. Det er altid Carina du kommer til at tale med og få hjælp af. Carina står altid klar til at besvare spørgsmål og give gode råd samt det også altid er Carina du møder på eventuelle messer og markeder. 

På denne måde er du sikker på at det er personen bag butikken, der hjælper dig og dermed er du 100% garanteret, at få den korrekte hjælp og svar. Dette ser vi klart som en fordel, så vi kan tage ekstra hånd om hver eneste kunde. 

#caqo på Instagram