FRI FRAGT PÅ KØB OVER 450,- (GÆLDER IKKE MØBLER)
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
PERSONLIG BETJENING
14 DAGES FORTRYDELSESRET

caqo´s historie

 

caqo er en familiedrevet webshop/butik, som bestræber sig på, at levere unikke, håndplukkede produkter i høj kvalitet, der er lavet med omtanke og hjertet. Virksomheden har fornyligt omlagt webshoppen fra den tidligere webshop Salon-Q, som startede i 2008 i en lille by, der hedder Dalby. Her startede det ud med en fysisk butik, hvor Carina lavede skønhedsbehandlinger. Hun har lavet behandlinger frem til 1 februar 2021. Disse behandlinger bestod af ansigtsbehandlinger, make up, manicure, pedicure m.m. Med årene blev det til en webshop i 2013, da Carina gerne ville tilbyde sine kunder effektive produkter i høj kvalitet, til en fornuftig pris. Som tiden er gået har vi udvidet shoppen med bolig tilbehør og har ca. 1200 produkter inden for bolig, kropspleje, ansigtspleje, tøj og make up at tilbyde. 

Carina og hendes mand har både renoveret og bygget flere huse igennem årene, hvor Carina har stået for indretning og detaljer. Denne viden og begejstring for at indrette og dekorerer viser sig tydeligt i udvalget af de smukke, trendy og praktiske produkter, som Carina nøje har udvalgt.

caqo har specialiseret sig i danske og europæiske produkter bl.a. Nordal, Ib Laursen, House Nordic, Chic Antique, Cosart, Mirenesse, Lene Bjerre, Femme Facon, og LaNature. Du vil altid kunne være sikker på, at få de bedste produkter i en helt fantastisk kvalitet inden for overstående.
 

Vores slogan er:
Forkælelse til dig og din bolig

Shop Online 24/7/365

caqo.dk er e-mærket. Det er din garanti for en sikker, nem og gennemsigtig online handel. Se vores Certifikat her

Vi glæder os til at byde jer velkommen i et spændende og inspirerende online univers


Vi svarer alle henvendelser inden for 5 hverdage. 
Vi gør opmærksom på at det er ikke alle produkter der er fast lagervarer og at det vi primært har på lager er produkter fra kategorierne

Ansigtspleje
Spa og wellness
Makeup
Interiør
Køkken
Tekstiler

#caqo på Instagram