FRI FRAGT PÅ KØB OVER 450,- (GÆLDER IKKE MØBLER)
HURTIG LEVERING 2-3 HVERDAGE
PERSONLIG BETJENING
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Handelsbetingelser

 

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Caqo administreres af Brolæggermester / caqo
Stejlehøjen 156, Mogenstrup

4700 Næstved
CVR-nr. 27567606
carina@caqo.dk

Enkeltmandsvirksomhed
 

Tilgængelige varer der ikke er på vores nærlager

Vi arbejder på højtryk for at have så mange varer hjemme på vores nærlager som overhovedet mulig. Vi modtager varer fra vores leverandører én gang om ugen, så derfor skal du som kunde være opmærksom på, at der I nogle få tilfælde kan gå op til 14 dage før du kan få din vare. Det kan dog forekomme, at vi har udsolgt af en eller flere varer. Ved disse varer vil du blive kontaktet for nærmere information vedrørende levering og om ordren fortsat ønskes. Hvis varen ikke ønskes, kan vi give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare. 

Betaling

På denne webshop kan du bestille dine varer online og betale med kort, Anyday eller ViaBill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

Læs mere her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/
 

 • Med Anyday kan du dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her:  www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper
 • Du kan betale med Anyday på caqo. Har du en konto hos Anyday, kan du nu benytte dig af deres delbetalingsløsning i vores checkout.Med Anyday får du mulighed for at dele en betaling i mindre bidder og afdrage over fire måneder. Nul renter, nul gebyrer, så længe du betaler til tiden. Anyday kræver, at du ved checkout betaler minimum 25% af din ordretotal, men hvorvidt du betaler mere – det er helt op til dig.Du skal handle for mindst 300 kr. for at kunne betale med Anyday. Gavekort kan ikke betales med Anyday.Læs mere om Anyday på deres website. Her kan du lære mere om deres vilkår og betingelser eller finde 4 gode grunde til at handle med Anyday.

  Ved betaling på kort hæves beløbet først, når varen afsendes. Du kan gøre brug af alle korttyper her på webshoppen og du kan nemt og sikkert bruge mobilpay. Vi tager ikke kortgebyrer.

  Reservation af beløb
  Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:
  1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
  2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder. 


  Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.
   

  Levering

 • Vi tager ikke kortgebyrer.
Levering af varer fra caqo anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS, og leveringstiden er oftest 2-3 dage. Ved varer vi ikke har på lager kan leveringstiden være fra 14 dage og op til 6 måneder.
Der er flere leveringsmuligheder hos caqo. 
 • GLS Pakkeshop: kr. 39,00
 • GLS til din adresse: kr. 55,00
 • Levering til kantsten med fragtmand (gælder varer fra 20 kg.): kr. 299,00
 • Afhentning på; 
  Stejlehøjen 156, Mogenstrup
  4700 Næstved
 • GLS til din adresse- udland: kr. 139,00 ( Gælder varer op til 10 kg)
 

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra caqo. 
Ønsker du yderligere oplysninger eller rådgivning fra caqo, er denne af vejledende art. caqo indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning. 
 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelsen skal gives på telefon; 24 91 14 43, mail; carina@caqo.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelse om dette. 
 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risiko for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (varer fra 20 kg og over). 
Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 400-1000 kr. 

 

Varens stand, når du sender retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbageVi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig - herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. 

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 
 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

caqo
Stejlehøjen 156, Mogenstrup
4700 Næstved

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig og klar meddelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse med forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 
 

Reklamationsret

Købsloven mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - alt afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ''rimelig tid'' efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine ''rimelige'' fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Du bedes senest 8 dage efter modtagelse af dit køb kontakte caqo, hvis din varer er gået i stykker under transporten. Du bedes kunne dokumenterer med billeder af pakken fra du modtager den til den er pakket ud. Det gælder også varer der er købt som gave (både med og uden indpakning). F.eks. julegave købt Black Friday.

Varen kan sendes retur til: 
caqo
Stejlehøjen 156, Mogenstrup
4700 Næstved
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefon nummer og e-mail adresse.

Vi foretager registeringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos caqo v/Carina Quartarolo Dahl og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på caqo.dk er Morten Dahl. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse


Som registreret hos caqo v/Carina Quartarolo Dahl, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: carina@caqo.dk
Vi besvarer alle henvendelser inden for 5 hverdage.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Carina Quartarolo Dahl på carina@caqo.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

For at kunne distribuere vores nyhedsbreve, vil caqo, CVR 27567600, bede om følgende informationer fra dig:

 • E-mailadresse
 • Navn
 • Adresse (valgfrit)
 • Fødselsdato (valgfrit)
 • Køn (valgfrit)

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun caqo´s webansvarlige, der i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder.

Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet, og vi bruger såkaldt ”dobbelt tilmelding”, så andre ikke kan bruge din e-mailadresse. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt det til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage 1-2 månedlige nyhedsbreve med e-mail fra caqo. Nyhedsbrevet vil indeholde de seneste tilbud, nyheder, inspiration og information om aktuelle kampagner og konkurrencer.

Du kan til hver en tid afmelde nyhedsbrevet  i et link nederst i nyhedsbrevene eller ved at kontakte caqo. Såfremt du ikke har vist interesse for vores nyhedsbreve i minimum 9 måneder, forbeholder vi os retten til at ophøre med at sende dig vores nyhedsbrev, som følge af din passivitet. Du kan selvfølgelig til enhver tid tilmelde dig igen. 

caqo vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage + 30 dage af hensyn til statistiske formål.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 14/6-2022. 


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til: 
caqo
Stejlehøjen 156, Mogenstrup
4700 Næstved
E-mail: carina@caqo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
 
________________________________________________________________________________
 
 
Bestilt den: _________________________     Modtaget den: _______________________________
 
 
 
Forbrugerens navn: ________________________________________________________________
 
 
Forbrugerens adresse:  _____________________________________________________________
 
 
 Forbrugerens underskrift: _____________________________________      Dato: _____________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


 

#caqo på Instagram